Onroerend goed

De sectie onroerend goed- en huurrecht van Abma Schreurs Advocaten Notarissen behartigt zaken met betrekking tot de relatie van mensen en bedrijven rond vastgoed. De advocaten in deze sectie staan zowel particulieren als ondernemingen, zoals woningcorporaties, verhuurders en aannemers bij.

Voor woningcorporaties kunnen alle huurders-gerelateerde juridische zaken, zoals de ontbinding van huurovereenkomsten, worden behartigd. Daarnaast treden de advocaten vaak op voor cliënten bij bouwgeschillen, wanneer er een conflict is over de uitvoering van een opdracht, over meerwerk of over gebreken bij de oplevering van een gebouw.

Onze advocaten hebben ook hier een heldere en doelgerichte aanpak. Doel is om de cliënten alle zorgen uit handen te nemen. In dit rechtsgebied worden vaak allerlei afwegingen op basis van de omstandigheden gemaakt. Aan de advocaten daarom de taak de zaak van meerdere kanten te bekijken, er diep in te duiken en argumenten te zoeken die het standpunt van de cliënt versterken.

Neem voor meer informatie over dit rechtsgebied contact op met onderstaande specialisten.

Neem contact op