Update maatregelen i.v.m. Coronavirus

Wij zijn er nog steeds voor u!

Het Coronavirus en de besmetting daarvan duurt nu al enige tijd en zal, naar het zich laat aanzien, ook nog even duren.

Inmiddels is iedereen in Nederland wel gewend dat we 1,5 meter uit elkaar blijven, geen handen schudden en thuis blijven bij klachten.

Afgelopen tijd hebben wij extra maatregelen genomen, om u nog beter en veiliger van dienst te kunnen zijn. Zo hebben wij op al onze vestigingen bij de ingang een zuil geplaatst met desinfectiemiddel en schenken we weer koffie, thee en water in milieuvriendelijke, kartonnen bekertjes. Ook tekent u bij ons de akte met een nieuwe pen, die u later mee naar huis neemt.

Vanwege het advies van het RIVM zijn wij zeer voorzichtig met contact met ouderen en kwetsbaren. Wij zullen een verantwoorde afweging maken bij afspraakverzoeken buiten kantoor voor deze groep cliënten. Wij bieden u graag de mogelijkheid om een bespreking via beeldbellen te voeren. 

Heeft u binnenkort een afspraak op ons kantoor, of wilt u een afspraak maken en wilt u extra voorzorgsmaatregelen? Neem dan contact met ons op om te kijken tot welke oplossing we samen kunnen komen.

Het blijft ons streven dat alle afspraken die gepland staan doorgang kunnen vinden, onder voorbehoud dat dit voor u en voor ons veilig en verantwoord kan. Dit kan eventueel tot gevolg hebben dat een afspraak moet worden verplaatst, wij rekenen hiervoor op uw begrip.