Vacature: Medewerker sales en marketing

Werken bij de notaris is stoffig!

“Absoluut niet waar” zeg jij dan en je weet ook waarom, of je wilt het gaan ontdekken. Bij Abma Schreurs Notarissen bewijzen wij je in ieder geval dat het werken bij een notariskantoor niet saai is. Als je kijkt naar de rechtsgebieden die wij vertegenwoordigen (personen-en familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed) zie je al dat wij betrokken zijn bij bijzondere momenten in het leven van onze cliënten.

Met een team van vier notarissen, twaalf kandidaat-notarissen, vele juristen, notarieel medewerkers en ondersteunend personeel is het hier altijd druk, gezellig en dynamisch. Binnen onze organisatie wordt op een fijne, informele manier met elkaar omgegaan. Vertrouwen, samenwerken en een open manier van communiceren is vanzelfsprekend. Ons kantoor kenmerkt zich door nuchterheid en betrokkenheid.

Om onze cliënten optimaal te bedienen is het van belang om als organisatie te blijven leren. Dit doen wij door goed naar elkaar te luisteren, workshops / cursussen en opleidingen te faciliteren maar vooral door elkaar aan te moedigen en het gewoon te doen.

Wij hebben per direct ruimte voor een Medewerker sales en marketing

Ben jij creatief, overtuigend, enthousiast een doorzetter én kun jij overzicht bewaren? Solliciteer dan nu op deze veelzijdige vacature.

Als medewerker sales en marketing vind je het leuk om onze diensten en organisatie te promoten. Je houdt in de gaten welke diensten op welk moment wel een “boost” kunnen gebruiken, maar je houdt ook in de gaten of een goedlopende dienst wel goed blijft lopen. Ook word je blij van verschillende verantwoordelijkheden:

– het opstellen en uitvoeren van het sales- en marketingplan;
– het analyseren van marktdata;
– het schrijven van SEO teksten;
– het implementeren van marketing campagnes;
– het bedenken en organiseren van lezingen/evenementen;
– het maken en presenteren van het jaaroverzicht marketing en sales.

Moet je dit allemaal alleen doen? Ja en nee. Ja omdat je zelf alle vrijheid hebt om je werkzaamheden te bedenken en uit te voeren en nee, je werkt intensief samen met externe partners.

Binnen deze functie (parttime of fulltime) kun je naar één van onze 4 kantoren komen of werk je vanuit huis. Dat is geheel aan jouzelf. Lijkt het je wat? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV en motivatie t.a.v. Kim Schmidt naar werken@abmaschreurs.nl

Functievereisten

Nu je weet wat je kan verwachten, is het belangrijk om te weten wat er voor nodig is om de functie goed uit te oefenen. De basis is een gerichte MBO/HBO opleiding. Verder is het belangrijk dat je buiten de gebaande paden durft te denken en handelen en een kei bent in social media. De woorden creatief, ondernemend en pro actief zijn op jou van toepassing. Ervaring in de marketing of sales is noodzakelijk.

Uiteraard staat hier een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover, denk aan volop ruimte voor je eigen ontwikkeling, vrijheid en ruimte om de functie vorm te geven, 25 vakantiedagen plus 1 of 2 extra vrije dagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, goed salaris maar vooral hele fijne collega’s en veel zelfstandigheid.