mr. B.T.A. Visser (Bo)

b.visser@abmaschreurs.nl

088 433 14 14

https://www.linkedin.com/in/bo-visser-a0b7269a/

Bo is jarenlang werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor. Naast haar baan als juridisch medewerker heeft zij rechten gestudeerd. Door deze combinatie heeft zij jarenlange ervaring opgedaan die haar van pas komt bij het vinden van praktijkgerichte oplossingen.

Bo is een gespecialiseerde familierechtadvocaat die zich in haar praktijk voornamelijk bezig houdt met (echt)scheidingszaken, gezag/voogdij en alimentatiekwesties. Zij rekent onder andere kleinere ondernemers tot haar klantenkring. Naast het verlenen van bijstand in voornoemde procedures, treedt Bo op in zaken betreffende ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en afstamming.

Ze houdt van het dynamische van haar vak waarin de juridische problemen elke keer net even anders zijn. Elke zaak vraagt om een aparte aanpak, ook vanwege de verschillende emoties.

Op haar best is Bo in spoedzaken, waarin je snel moet schakelen. Bo is slagvaardig waar nodig en gaat juridisch diepte in om het onderste uit de kan te halen.

Haar praktijkgerichte instelling maakt haar tot een prettige sparringspartner voor professionals die vanuit de werkvloer te maken krijgen met familiekwesties. Als sparringspartner is Bo op de hoogte van belangen van de kinderen die mee kunnen spelen in bijvoorbeeld omgangsprocedures.

Bo is daarnaast namens Abma Schreurs als vrijwilliger verbonden aan de Rechtswinkel Noord-Holland.

Kenmerkend voor Bo: enthousiast, praktisch en oprecht.

Bo houdt kantoor op onze vestiging te Purmerend, maar is (op afspraakbasis) ook graag beschikbaar op de vestigingen in Amsterdam-Noord, Hoorn en Volendam.

Artikelen: