mr. E. Nurikoglu-Akopova (Eliza)

e.akopova@abmaschreurs.nl

088 - 433 14 14

https://www.linkedin.com/in/eliza-nurikoglu-akopova-07910032/nl/

Russia
Russian

Eliza is een uiterst vakkundige advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Zij treedt met name voor werkgevers op, maar staat ook graag werknemers bij. Op deze manier is zij nog beter in staat om zaken vanuit een verschillend perspectief te zien.

Kenmerkend voor Eliza is haar inlevingsvermogen in de wensen en de belevingswereld van haar cliƫnten. Eliza is er continue op gericht om voor haar cliƫnten de best mogelijke oplossing te vinden in juridisch complexe zaken en daaraan vervolgens ook uitvoering te geven. Een kritische houding en scherpe blik is daarbij onmisbaar.

In haar praktijk adviseert Eliza en staat zij ondernemers bij in met name arbeidsrechtelijke procedures. Ze is betrokken bij diverse reorganisaties en (collectieve) ontslagzaken. Ook adviseert zij regelmatig over harmonisatie en wijziging van arbeidsvoorwaarden.

Naast de gebruikelijke ontslagzaken adviseert zij over uiteenlopende onderwerpen, zoals fusies, doorstart en re-integratie-trajecten van werknemers, maar ook over payroll-constructies en detachering.

Eliza heeft ook ervaring opgedaan op andere rechtsgebieden (ondernemingsrecht en personen- en familierecht). Deze ervaring is met name van toegevoegde waarde voor Russisch sprekende ondernemers die zij bijstaat.

Bij Abma Schreurs is zij oprichter van de Russian/CIS Desk. Eliza adviseert CIS-bedrijven op diverse rechtsgebieden, met het accent op het arbeidsrecht.

Eliza houdt kantoor op onze vestiging te Purmerend, maar is (op afspraakbasis) ook graag beschikbaar op de vestigingen in Amsterdam-Noord, Hoorn en Volendam.

Talen

Nederlands, Engels, Russisch, Armeens

Kenmerken van Eliza: ondernemend, betrokken, betrouwbaar, gedreven, oplossingsgericht, volhardend

Advocaat sinds: 2011

Opleidingen

  • Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam
  • Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2017)

Lidmaatschappen

  • Lid van diverse netwerkorganisaties en verenigingen, waaronder Avrio Advocati
  • Lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten
  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

 

Artikelen:

Artikelen van Eliza Akopova: