mr. L.A. Mulders (Laura)

l.mulders@abmaschreurs.nl

088 433 14 14

https://www.linkedin.com/in/laura-mulders-b8761018/nl

Laura Mulders heeft cum laude en cum honore haar bachelor aan de Universiteit aan Amsterdam afgerond. Tijdens haar studie ontstond haar grote interesse voor het familierecht. Reden waarom ze niet alleen in Nederland familierechtelijke vakken heeft gevolgd, maar ook aan de Columbia University in New York.

Sinds 2010 is zij advocaat, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij koos heel bewust voor deze specialisatie, omdat zij mensen graag helpt op de momenten in hun leven dat ze het misschien wel het hardst nodig hebben. “Ik vind het mooiste van mijn vak om mensen uit het moeras te trekken en ondanks het dieptepunt in hun leven met ze vooruit te kijken”.

Als advocaat bijt Laura zich graag vast in ingewikkelde juridische kwesties. Zij gaat juridisch graag de diepte in en houdt van het uitpluizen van niet-alledaagse kwesties. Zoals advisering rondom draagmoederschap, de juridische positie van een donor bij gezag en afstamming, adoptie in bijzondere gezinssituaties en de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden.

Laura staat regelmatig ondernemers bij die in scheiding liggen, waardoor ze vertrouwd is met jaarrekeningen en de doorgaans meer ingewikkelde alimentatieberekeningen.

Daarnaast heeft zij specifieke belangstelling voor familiezaken die spelen binnen een internationale context.

Laura is aspirant-lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als aspirant-lid volgt zij een driejarige intensieve opleiding om haar kennis van het familierecht nog verder uit te breiden.

Kenmerkend voor Laura: inlevend, pittig en duidelijk.

Laura houdt kantoor op onze vestiging te Purmerend, maar is (op afspraakbasis) ook graag beschikbaar op de vestigingen in Amsterdam-Noord, Hoorn en Volendam.

omnius-advocaten-logo

Publicaties in vakbladen:  

 

Recente artikelen van Laura Mulders: