mr. M.E. Brinkman (Margriet)

m.brinkman@abmaschreurs.nl

088 433 14 14

https://www.linkedin.com/in/margriet-brinkman-b57b38b2/

Margriet is een zeer ervaren advocaat én gecertificeerd mediator van het eerste uur. Zij heeft 35 jaar ervaring in de advocatuur. En daarbij heeft zij 20 jaar ervaring als familiemediator.

Na een gedegen opleiding in de algemene proces- en adviespraktijk, is Margriet zich steeds meer gaan toeleggen op het familierecht. Sinds 1995 is zij naast familierecht-advocaat óók scheidingsbemiddelaar. Steeds meer gelooft zij in de kracht van mediation als alternatief voor de reguliere scheiding.

Margriet wordt gewaardeerd om haar vermogen praktische en werkbare oplossingen te vinden voor juridische en emotioneel complexe zaken. Natuurlijk altijd in samenspraak met de cliënten; samen op zoek naar de beste oplossing.

Zo weet Margriet haar ruime ervaring in de rechtszaal en als bemiddelaar succesvol toe te passen op de vele facetten van het familierecht. De nadruk ligt daarbij op (echt)scheiding, kinderalimentatie, partneralimentatie, omgangsregelingen, boedelverdelingen, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, en andere kwesties op het gebied van familierecht.

Kenmerkend voor Margriet is: betrokkenheid, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Lidmaatschappen:

Zij is actief lid van de Vereniging Van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en lid van de landelijke vereniging van mediators (MnF).

Tevens is zij als mediator verbonden aan de rechtbanken. En is zij gekwalificeerd om door de overheid gefinancierde mediations te behandelen.

Recente artikelen van Margriet Brinkman: