mr. S.N. Peijnenburg (Saskia)

s.peijnenburg@abmaschreurs.nl

088-4331414

https://www.linkedin.com/in/saskia-peijnenburg-57027429/

Saskia Peijnenburg is advocaat met een zeer brede achtergrond. Zij heeft niet alleen rechten gestudeerd, maar heeft ook de Heao afgerond. Na 18 jaar in de deurwaarderspraktijk te hebben gewerkt, maakte zij in februari 2016 de overstap naar de advocatuur. Saskia is niet alleen advocaat, maar sinds 2008 ook docent beslag- en executierecht aan diverse opleidingsinstituten. Zij heeft in die hoedanigheid meegewerkt aan meerdere preadviezen tot wetswijzigingen en was één van de auteurs van het boek Compendium Beslag- en Executierecht (SDU).

Door haar brede achtergrond is haar portefeuille zeer divers met de nadruk op vastgoed (huur, VvE, grondzaken, hypotheek) en uiteraard haar specialisme beslag- en executierecht. Zij staat vooral ondernemers en vastgoedeigenaren bij, maar ook particulieren.

Saskia houdt van de dynamiek en diepgang van de advocatuur. Iedere zaak is afzonderlijk en vereist een eigen aanpak: soms rustig praten tot een schikking, soms snel procederen via een kort geding en soms doorbijten tot aan de Hoge Raad.

Saskia is een betrokken, nuchtere en doortastende advocaat.

Saskia houdt kantoor op onze vestiging te Purmerend, maar is (op afspraakbasis) ook graag beschikbaar op de vestigingen in Amsterdam-Noord, Hoorn en Volendam.

Lidmaatschappen:

  • Lid van Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA)

Artikelen:

Compendium Beslag- en Executierecht (oktober 2018)

Beslagvrije voet geëmigreerde, hoe zit het ook al weer? (november 2018)

Compendium Beslag- en Executierecht, informatiebevoegdheid (november 2018)

Derdenbeslag: en/of rekening (november 2018)

Informatieplicht schuldenaar. Mooie uitspraak, maar nog steeds onvoldoende bescherming voor de schuldeiser (november 2018)

Ontslag uit hypotheek, kan een bank gedwongen worden? Soms wel ja. (november 2018)

Toegang tot een woning om bijvoorbeeld meters af te sluiten (november 2018)

Beslag en executierecht en het nieuwe huwelijksgoederenrecht (december 2018)

Recht op een betalingsregeling? (februari 2019)