mr. R.J. van Wolferen (Roy)

r.vanwolferen@abmaschreurs.nl

06 33 75 59 85

https://nl.linkedin.com/in/roy-van-wolferen-167bb340

Roy van Wolferen is een doortastende, enthousiaste advocaat, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht.

Tijdens zijn studie verleende hij als vrijwilliger eerstelijns juridisch advies aan gedetineerden. Daarnaast werkte hij bij een gerechtsdeurwaarder. In 2012 studeerde hij af en werd hij beëdigd als advocaat.

Voorheen lag zijn focus op het arbeidsrecht en insolventierecht. Hij werd door de rechtbank Midden-Nederland in diverse faillissementen benoemd tot curator. Daarnaast adviseerde Roy ondernemers in zwaar weer om weer een gezond ondernemingsklimaat te realiseren.

Sinds januari 2016 versterkt Roy bij Abma Schreurs de sectie ondernemingsrecht. Hij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren van het MKB over allerhande zaken en zal altijd proberen om eventuele geschillen in de kiem te smoren. Lukt dat niet, dan gaat hij een procedure niet uit de weg.

Roy beschikt over een ruime proceservaring en weet als geen ander op welke manier een procedure moet worden ingestoken om tot het gewenste resultaat te komen.

Kenmerkend voor Roy: betrokken en creatief met een praktische no nonsense instelling.

Roy houdt kantoor op onze vestiging te Purmerend, maar is (op afspraakbasis) ook graag beschikbaar op de vestigingen in Amsterdam-Noord, Hoorn en Volendam.

Advocaat sinds: 2012

omnius-advocaten-logo

 

Artikelen van Roy van Wolferen: