Kennisuur dinsdag 27 november 2018: het loonbeslag voor werkgevers

Abma Schreurs Advocaten en Notarissen nodigt u graag uit voor het Kennisuur ‘Loonbeslag voor werkgevers: Wat zijn uw rechten en plichten?” op dinsdag 27 november 2018.

Heeft u wel eens te maken met loonbeslagen van werknemers? Lastige materie dat vaak leidt tot talloze vragen, al dan niet van de werknemer. Bijvoorbeeld: wanneer moet u de verklaring invullen, wat doet u in de tussentijd met het loon, hoe zit het met de belagvrije voet, met een leaseauto, enzovoort. Maar ook, hoe kunt u de werknemer helpen? U wilt immers niet dat de arbeidsproductiviteit er onder lijdt.

Advocaat Saskia Peijnenburg geeft al meer dan tien jaar les over derdenbeslag, beslagvrije voet en alles wat daarbij komt kijken. Op dinsdag 27 november 2018 bespreekt zij met u uw rechten en plichten als werkgever en beantwoordt zij de meest voorkomende vrijagen.

Het Kennisuur (dat u kosteloos kunt bijwonen) wordt in klein verband door ons georganiseerd, zodat er voldoende gelegenheid is voor discussie en het stellen van vragen. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Programma:

15:00 uur: ontvangst met koffie en thee

15:15 uur: start Kennisuur

16:30 uur: borrel

Aanmelden:

E-mail naar: secretariaat@abmaschreurs.nl of bel: 088 – 433 14 14.

Neem gerust geinteresseerde collega’s mee naar het Kennisuur! Wij horen dit wel graag van tevoren.