Nieuws

Gevonden nieuwsitems: 154
3 oktober 2019

Abma Schreurs Notarissen in RTL Z programma How it’s Done

Corien Jonker, notaris in Hoorn, was te zien in het programma How it’s Done op 28 september jl. Kijk hier het item terug:

19 september 2019

Abma Schreurs Notarissen in RTL Z programma How it’s Done

Op 28 September a.s. zijn wij te zien in het programma How it’s Done bij RTL Z. Corien Jonker, notaris in Hoorn, legt uit hoe leuk het is om notaris te zijn en geeft uitleg over het oprichten van een B.V .

17 september 2019

Informatiemarkt ‘Een zorgeloze toekomst’ bij Grandcafé Turf, Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn

Wij zijn aanwezig op de Informatiemarkt ‘Een zorgeloze toekomst’ op dinsdag 8 oktober a.s. Laat u vrijblijvend informeren over hoe u uw financiën en juridische zaken voor de toekomst goed kunt regelen. Op de gratis informatiemarkt kunt u terecht met vragen als: ‘Wat kan ik met de overwaarde van mijn huis doen? Hoe kan ik … Lees meer Informatiemarkt ‘Een zorgeloze toekomst’ bij Grandcafé Turf, Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn

17 september 2019

Wat is uw testamentmoment?

Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven. Wilt u weten of dit uw testamentmoment is? Door de vragen in de online checklist testament  in te vullen ziet u de mogelijkheden van uw … Lees meer Wat is uw testamentmoment?

Levenstestament opstellen
10 september 2019

Waarom laten mensen een levenstestament opmaken?

Het levenstestament is in Nederland, in tegenstelling tot andere Europese landen, nog een vrij nieuw verschijnsel. In eerdere artikelen informeerden wij u al eens over het verschil tussen een volmacht en een levenstestament en over de euthanasieverklaring in het levenstestament. In dit artikel vertellen wij u meer over een onderzoek dat is gedaan naar het … Lees meer Waarom laten mensen een levenstestament opmaken?

26 augustus 2019

Bv oprichten vanaf augustus 2021 ook online mogelijk

Vanaf uiterlijk 1 augustus 2021 moet het mogelijk zijn om in Nederland online een bv op te richten. Dit blijkt uit de Europese Richtlijn digitalisering oprichting en inschrijving van kapitaalvennootschappen, die op 11 juli in het Publicatieblad van de Europese Unie is geplaatst. Abma Scheurs Notarissen vertelt u er graag meer over. Wat staat er … Lees meer Bv oprichten vanaf augustus 2021 ook online mogelijk