Nieuws

Gevonden nieuwsitems: 155
13 december 2019

Het Wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding: gemiste kans?

In september 2019 hebben minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en minister Dekker van Rechtsbescherming het Wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding 2021 naar de Tweede Kamer gestuurd. Met dit voorstel willen zij de verdeling van het pensioen bij een scheiding moderniseren. Dat lukt met dit wetsvoorstel maar deels. Wij vinden het namelijk een gemiste kans … Lees meer Het Wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding: gemiste kans?

26 november 2019

70% van de Nederlanders heeft digitale erfenis nog niet geregeld

70% van de Nederlanders heeft nog niet geregeld wat er na hun overlijden met hun digitale erfenis moet gebeuren. Bij de groep jongvolwassenen (tussen 18 en 30 jaar) is dit percentage 85%. 22% van de Nederlanders heeft zelfs nog nooit over dit onderwerp nagedacht. U wel? Een digitale erfenis, wat is dat? Een steeds groter … Lees meer 70% van de Nederlanders heeft digitale erfenis nog niet geregeld

3 oktober 2019

Abma Schreurs Notarissen in RTL Z programma How it’s Done

Corien Jonker, notaris in Hoorn, was te zien in het programma How it’s Done op 28 september jl. Kijk hier het item terug:

19 september 2019

Abma Schreurs Notarissen in RTL Z programma How it’s Done

Op 28 September a.s. zijn wij te zien in het programma How it’s Done bij RTL Z. Corien Jonker, notaris in Hoorn, legt uit hoe leuk het is om notaris te zijn en geeft uitleg over het oprichten van een B.V .

17 september 2019

Informatiemarkt ‘Een zorgeloze toekomst’ bij Grandcafé Turf, Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn

Wij zijn aanwezig op de Informatiemarkt ‘Een zorgeloze toekomst’ op dinsdag 8 oktober a.s. Laat u vrijblijvend informeren over hoe u uw financiën en juridische zaken voor de toekomst goed kunt regelen. Op de gratis informatiemarkt kunt u terecht met vragen als: ‘Wat kan ik met de overwaarde van mijn huis doen? Hoe kan ik … Lees meer Informatiemarkt ‘Een zorgeloze toekomst’ bij Grandcafé Turf, Gedempte Turfhaven 19 in Hoorn

17 september 2019

Wat is uw testamentmoment?

Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven. Wilt u weten of dit uw testamentmoment is? Door de vragen in de online checklist testament  in te vullen ziet u de mogelijkheden van uw … Lees meer Wat is uw testamentmoment?