Financiele risico’s: voorkomen is beter dan genezen!

Abma Schreurs Advocaten Notarissen nodigt u graag uit voor het Kennisuur ‘Financiele risico’s: voorkomen is beter dan genezen’ op donderdag 29 juni 2017

Als ondernemer loopt u dagelijks financiele risico’s. Denk bijvoorbeeld aan onbetaald gelaten facturen, maar ook aan een faillissement van uw handelspartner. Hoe zorgt u ervoor dat u niet met lege handen achter blijft en dat uw facturen betaald worden?

Advocaten Kees Kras en Roy van Wolferen brengen op donderdag 29 juni 2017 de meest voorkomende financiele risico’s voor u in kaart. Vervolgens geven zij u praktische tips om te voorkomen dat u onnodig risico loopt.

Aan bod zal in ieder geval komen:

– Hoe ziet een effectief debiteurenbeleid eruit?

– Welke zekerheden kan ik vestigen om betaling van de handelspartner te verzekeren? (denk hierbij aan borgstelling, eigendomsvoorbehoud, opschortende-/ontbindende voorwaarden, pand, hypotheek en retentie).

Het Kennisuur (dat u kosteloos kunt bijwonen) wordt in klein verband door ons georganiseerd, zodat er voldoende gelegenheid is voor discussie en het uitwisselen van ervaringen met andere ondernemers. Na afloop is er gelegenheid om – onder het genot van een hapje en een drankje – te netwerken.

Programma:

15:00 uur: Ontvangst met koffie en thee

15:15 uur: Kennisuur deel 1

16:00 uur: Pauze

16:15 uur: Kennisuur deel 2

17:00 uur: Afsluiting en borrel

Aanmelden:

E-mail naar secretariaat@abmaschreurs.nl
of bel 088 -433 14 14

Neem gerust geïnteresseerde collega’s naar het Kennisuur mee! Wij horen dit graag wel van te voren.

Het Kennisuur vindt plaats op ons kantoor aan de tt. Vasumweg 44 te (1033 SC) Amsterdam-Noord.