mr. E.F. Wolters (Enid)

e.wolters@abmaschreurs.nl

088 433 14 14

https://www.linkedin.com/in/enid-wolters-2206b729/

Enid heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij heeft haar master Privaatrecht in 2016 afgerond. Na haar studie is zij opgenomen in het talent team van een verzekeringsmaatschappij als aankomend letselschadebehandelaar. Na twee jaar bij deze verzekeringsmaatschappij te hebben gewerkt, is Enid in december 2018 gestart als jurist bij Abma Schreurs Advocaten.

Het werkzaam zijn in de juridische sector en mensen kunnen helpen door middel van het geven van juridisch advies heeft Enid altijd al aangesproken. Zo heeft zij tijdens haar studie stage gelopen bij een advocatenkantoor te Alkmaar en voorziet zij al vijf jaar mensen van juridisch advies als vrijwilliger bij de rechtswinkel Noord-Holland Noord. Na vier jaar heeft zij meer verantwoordelijkheden gekregen binnen de Rechtswinkel en is zij coƶrdinator geworden van de vestiging Noord-Holland Noord.

Enid is met name werkzaam op het gebied van personen- en familierecht. Als jurist ondersteund zij de advocaten.

Enid is leergierig, oprecht en betrokken bij de praktijk. Zij bijt zich graag vast in lastige vraagstukken, zonder daarbij voorbij te gaan aan de belangen en de emoties van de cliƫnten.

Enid is werkzaam op onze vestiging in Purmerend.