mr. S. Karem (Sara)

s.karem@abmaschreurs.nl

088 433 14 14

Sara is een enthousiaste en pittige advocaat. Zij studeerde privaatrecht én fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Sara is – met haar fiscale en civiele achtergrond – goed in staat praktische verbanden te leggen. Sara denkt net even verder en houdt daarbij ook rekening met de fiscale gevolgen van juridische stappen. Hierdoor is zij in staat een goed onderbouwde inschatting te maken van kansen en risico’s. Sara denkt vaak ‘out of the box’.

Al tijdens haar studie werkte Sara al bij Abma Schreurs Advocaten als juridisch medewerker. In 2016 is Sara beëdigd als advocaat. Met haar opgedane ervaring als juridisch medewerker beheerst Sara inmiddels het privaatrecht in de totale breedte en kent zij het privaatrecht grondig.

Na haar studie heeft Sara stage gelopen in de Verenigde Staten bij een belasting- en accountantskantoor: Abreu & Iglesias CPA-firm. Hier heeft zij praktijkervaring kunnen opdoen, zowel op internationaal als fiscaal vlak. Sara heeft hierdoor affiniteit met internationale geschillen.

Sara staat cliënten (zowel particulieren als ondernemers) bij op het terrein van formeel belastingrecht en fiscale boetes, maar ook op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht.

In de voor cliënten vaak onoverzichtelijke chaos van feiten en juridische kwalificaties licht zij de relevante feiten eruit, zodat samen met haar cliënten strategische keuzes worden gemaakt en op zorgvuldige wijze procedures aanhangig worden gemaakt.

Sara vindt transparantie en korte lijntjes in de samenwerking belangrijk. Zij bijt zich net zo lang vast in een zaak totdat zowel zij als haar cliënt tevreden is.

Kenmerkend voor Sara: daadkrachtig, pittig en duidelijk.

Sara houdt kantoor op onze vestiging te Purmerend, maar is (op afspraakbasis) ook graag beschikbaar op de vestigingen in Amsterdam-Noord, Hoorn en Volendam.

Advocaat sinds: 2016

Talen

Nederlands, Engels, Koerdisch

Artikelen

Voorkom (hoge) belasting bij overdracht familiebedrijf (gepubliceerd op 10 juni 2016)