6 juli 2016 Nieuws

Feestelijke receptie afscheid Emile en benoeming Martien

Vorige week dinsdag 28 juni vond de feestelijke receptie plaats voor het afscheid van onze notaris Emile von Wolzogen Kühr en de benoeming van Martien Hofland. Emile was sinds 1992 aan ons kantoor verbonden en tot 1 januari 2016 actief geweest als notaris te Hoorn en lid van de maatschap.

Tijdens de drukbezochte receptie werd Emile als een betrouwbare, hardwerkende, innovatieve en zeer betrokken collega beschouwd. Een echte ‘people manager’ die van aanpakken weet. De spilfunctie die hij binnen het bedrijf met veel plezier vervulde, was hem op het lijf geschreven.

Het afscheid van Emile betekent tevens dat Martien Hofland – samen met Corien Jonker – het gezicht van Abma Schreurs Notarissen in West-Friesland wordt. Met zijn toetreding tot de maatschap wordt Martien Hofland ook zelfstandig ondernemer. ‘Ik heb er veel zin in,’ zegt hij. ‘Nu doe ik alleen het voorbereidende werk, maar als notaris ben ik straks ook eindverantwoordelijk. Daarnaast verheug ik me op de uitdagingen van het zelfstandig ondernemerschap.’

Lees hier ook het artikel van Westfriese Zaken.

Brochure afbeelding
Download brochure

Lees ook