23 september 2012 Nieuws

Nieuwsbrief september 2012

In deze uitgave leest u onder meer over het starten van een bedrijf met de flexbv en de voordelen van de flexbv voor bestaande bv’s. Ook is er aandacht voor allerlei zaken rond de woningmarkt, zoals belastingvoordeel bij doorverkoop van een woning of bedrijfspand. Maar ook: waarom is een testament nuttig bij een scheiding?

Wij kennen alle juridische en praktische ins en outs van deze en andere onderwerpen rond uw woning, bedrijf en familie en zijn u graag met persoonlijk advies van dienst.

Gratis magazine voor ondernemers ontvangen? Meld u nu aan.
Half september verschijnt hét notariële magazine voor ondernemers. In dit magazine leest u onder meer hoe ondernemers tegen de economische tegenwind in ondernemen. Verder leest u hoe starters en al bestaande bedrijven en bv’s kunnen profiteren van de flexbv. Ook is er aandacht voor hoe u privé en zakelijk kunt scheiden. En: Hoe regelen andere ondernemers hun erfenis, relatie en bedrijfszaken? Wij bieden u dit magazine kosteloos aan en verzenden het graag aan u per post of per e-mail. Wilt u dit magazine ontvangen? Dan kunt u uw gegevens naar ons kantoor mailen.

Brochure afbeelding
Download brochure

Lees ook