8 november 2016 Nieuws

Succesvolle seminars Levenstestament i.s.m. Rabobank

Wie neemt beslissingen als u dit niet meer kunt?

PURMEREND – Steeds meer particulieren realiseren zich dat het verstandig is om regie over hun leven te houden door een levenstestament op te stellen. Om inwoners uit de regio Waterland goed te informeren over dit actuele thema organiseerden Abma Schreurs en Rabobank Waterland en Omstreken een tweetal seminars in oktober en november.

Levenstestament: een testament tijdens uw leven

Het levenstestament is een bijzondere vorm van een testament. In een testament legt u vast wat er na uw overlijden met uw nalatenschap moet gebeuren.

Een testament werkt dus pas als u overlijdt, terwijl een levenstestament werkt in situaties tijdens uw leven. Bijvoorbeeld wanneer u door opname in het ziekenhuis of dementie niet meer in staat bent om zelf uw belangen te behartigen.

‘Wat regel ik met een levenstestament?’, ‘Hoe maak ik een levenstestament?’ en ‘Wie kan dit inzien?’ waren vragen waar notaris Jos Hofstee de deelnemers antwoord op gaf tijdens de seminars.

Enorme belangstelling

Er was enorme belangstelling voor beide seminars over het levenstestament. Peter ’t Hoen, Manager Private Banking bij Rabobank Waterland en Omstreken: ‘De interesse voor het onderwerp was zo groot dat we een extra seminar hebben georganiseerd.’

In totaal zijn er tijdens de seminars ruim 150 geïnteresseerden geïnformeerd over het onderwerp Levenstestament.

Seminar Levenstestament gemist?

Wilt u meer informatie over het Levenstestament, maar heeft u de seminars gemist? Download dan gratis onze brochure over het Levenstestament. U kunt ook direct contact met ons opnemen via notaris@abmaschreurs.nl of 088 433 43 33.

Brochure afbeelding
Download brochure

Lees ook