17 juni 2015

Aansprakelijkheid BV

De ondernemer ‘privé’

Er kan u als ondernemer van alles gebeuren; meevallers, maar ook tegenslagen. Als ondernemer is het goed om na te denken welke risico’s uw partners en uw gezin lopen. Wat gebeurt er met uw bedrijf als u onverwacht uitgeschakeld wordt door een ernstige ziekte of verkeersongeval? Kan het bedrijf dan verder zonder u? Wie neemt de beslissingen?

Zorg dat u goed bent voorbereid en uw bedrijf en relatie/familie beschermt tegen de risico’s van het bedrijf. In deze brochure leest u hoe u voor de aansprakelijkheid van uw bedrijf de beste voorzorgsmaatregelen kunt treffen.

Download gratis de brochure

Tip!

Als u trouwt/getrouwd bent zonder huwelijkse voorwaarden dan bent u automatisch in gemeenschap van goederen getrouwd. Alle bezittingen en schulden, ook die van vóór het huwelijk, worden gemeenschappelijk. Gaat een van beiden failliet, dan is de andere echtgenoot dat automatisch ook.

Het ondernemersrisico is dan ook vaak de aanleiding om huwelijkse voorwaarden te maken. Bij faillissement van de ondernemer blijft het vermogen van de andere echtgenoot buiten schot. Wilt u weten ervoor zorgen dat uw huwelijkse voorwaarden voldoen aan uw wensen? Uw notaris adviseert u hoe uw huwelijkse voorwaarden passend kunt maken zodat het (weer) aansluit bij uw situatie.

Waarom Abma Schreurs?

“Abma Schreurs levert maatwerk voor ondernemers en zorgt dat de juiste keuzes worden gemaakt. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat alles goed vastgelegd wordt. Wij nemen werk uithanden, zodat een ondernemer kan doen waar hij of zij goed in is, namelijk ondernemen.”

Brochure afbeelding
Download brochure