Ons advies en uw akte altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en andere ontwikkelingen. Goed leesbare adviezen en akten. Uw belangen zorgvuldig en efficiƫnt behandeld. En inzicht in de werkzaamheden die wij voor u verrichten.

Wij staan altijd voor u open, voor informatie en advies op meerdere momenten in uw leven. Met ons team ondersteunen wij u graag bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van uw zaken. We houden u op de hoogte van ontwikkelingen die belangrijk voor u zijn. Via deze site en via onze nieuwsbrief.

Als u bij ons komt om uw zaken te laten regelen, dan hebben we meestal eerst een bespreking. In dit gesprek inventariseren we wat uw wensen zijn. We leggen daarbij uit hoe de wet werkt in uw situatie. Als u besluit uw zaken in een akte te laten vastleggen, dan maken we na het gesprek eerst een ontwerp van de akte. We sturen u dit ontwerp toe zodat u het thuis rustig kunt nalezen. Daarna bespreken we of de tekst van de akte goed is of moet worden aangepast. Als u het eens bent met de tekst van de akte maken we een afspraak om de akte te ondertekenen. De originele akte wordt in onze kluis bewaard; u krijgt hiervan een afschrift mee.

Aangesloten bij Netwerk Notarissen

Ons kantoor is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren. Wij werken samen door kennis te delen op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

Neem contact op