Eigen onderneming starten

De juridische zaken op een rij

Wilt u uw eigen onderneming starten? Alleen goed ondernemen is niet voldoende. Het is belangrijk dat de juridische zaken rond uw bedrijf goed zijn geregeld, maar ook uw privézaken als ondernemer. En dat speelt niet alleen bij de start van uw bedrijf, maar ook in alle latere fasen van het bedrijf.

Wilt u meer weten over de (juridische) aandachtspunten bij het starten van een onderneming en bij verschillende belangrijke momenten in de onderneming (zoals samenwerken, nieuwe toetreders en geld (uit)lenen)? Download gratis de uitgebreide brochure. Inclusief handig schema met rechtsvormen en de checklist “Bedrijf opstarten in 10 stappen”.

Download gratis de brochure

Download PDF

Tip!

Voor een succesvol bedrijf zijn niet alleen een goed bedrijfsplan en winstprognoses van belang. Het is ook belangrijk goed gebruik te maken van alle juridische mogelijkheden. De keuze tussen bijvoorbeeld een eenmanszaak of een bv heeft grote gevolgen voor uw aansprakelijkheid voor schulden en voor de belastingen die u moet betalen.

In deze brochure krijgt u een beeld van de verschillen tussen de keuzes voor de diverse ondernemingsvormen.

Waarom Abma Schreurs?

“Abma Schreurs levert maatwerk voor ondernemers en zorgt dat de juiste keuzes worden gemaakt. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat alles goed vastgelegd wordt. Wij nemen werk uithanden, zodat een ondernemer kan doen waar hij of zij goed in is, namelijk ondernemen.”

mr. C.E. Jonker (Corien)

Notaris – 088 433 43 33

Download gratis de brochure

Download PDF