3 juli 2017 Nieuws

Hoera een notaris!

Met veel trots stellen we je voor aan notaris Bas. De nieuwste aanwinst van Abma Schreurs met een eigen website, online dienstverlening en vooral: hele scherpe tarieven!

 

Notaris Bas houdt niet van moeilijk doen. En hij houdt al helemaal niet van duur. Omdat veel huizenkopers genoeg hebben aan een basisakte voor hun hypotheek en levering, biedt Notaris Bas deze aan voor een hele scherpe prijs. Ook voor een basis samenlevingscontract en de oprichting van een eenvoudige BV kun je bij Notaris Bas terecht. Hij maakt indien nodig ook een koopovereenkomst.

 

Basis betekent voor Notaris Bas dat de situatie waarvoor de akte wordt opgesteld niet zo spannend is. De partijen stellen geen bijzondere voorwaarden, er zijn geen specifieke zaken van toepassing waarvoor speciale regels gelden. In het registergoed gaat het bijvoorbeeld alleen om een bestaande woning of appartement, particuliere partijen, geen nalatenschap, etc. Je kunt het lezen op de website. De basisakte zit juridisch natuurlijk wel gewoon goed in elkaar.

 

Want Notaris Bas levert de kwaliteit die je gewend bent van Abma Schreurs Notarissen. Notaris Bas houdt de prijzen laag door te werken met basisaktes, met soms wat meerwerk (kijk op de site), en door zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Hij werkt snel én deskundig. En dus voor een hele scherpe prijs! Op notarisbas.nl vind je meer uitleg over wat er onder de basisaktes valt en hoe het werkt.

 

Deze standaardmethode past niet bij elke situatie. Daar is Notaris Bas eerlijk in. Is dat het geval dan verwijst hij de cliënt door naar een collega van Abma Schreurs Notarissen voor een offerte op maat. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

 

Op de website www.notarisbas.nl kun je een kort aanvraagformulier invullen.

Brochure afbeelding
Download brochure

Lees ook