30 oktober 2018 Blog

Wist u dat..? Er verschillende mogelijkheden en voordelen aan schenken zijn?

Op maandag 19 november a.s. organiseert Abma Schreurs Notarissen een bijeenkomst waarin u geïnformeerd wordt over de verschillende mogelijkheden.

Zo kunt u o.a.:

  • Schenken op papier
  • Belastingvrij schenken aan kinderen of kleinkinderen
  • Schenken voor een koopwoning
  • “schenken” in een testament
  • Schenken in een levenstestament

De heer Jos Hofstee, notaris bij Abma Schreurs, zal in een duidelijke presentatie vertellen wat de verschillen en wat de voor- en nadelen van het doen van schenkingen zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: wat gebeurt er met mijn vermogen als ik naar een zorginstelling moet, kan ik mijn kinderen helpen met het kopen van een huis, hoe kan ik het verstandigst omgaan met de schenkbelasting?

Meer informatie online inlezen? Lees dan alles over schenken.

Brochure afbeelding
Download brochure

Lees ook