13 april 2016 Nieuws

Alweer een succesvol seminar Levenstestament i.s.m. Rabobank

Houd regie over uw leven: laat een levenstestament opstellen

Afgelopen maandag 11 april hebben wij wederom een succesvol seminar Levenstestament georganiseerd i.s.m. Rabobank. Dit keer hebben we dat samen met Rabobank Westfriesland gedaan.

De belangrijkste boodschap was ook hier dat u door het opstellen van een levenstestament regie houdt over uw leven en grip houdt over wat er met uw eigendommen gebeurt. Ook in Westfriesland bleek de behoefte aan zo’n seminar groot: het werd bezocht door ruim 100 gasten.

Het levenstestament is een bijzondere vorm van een testament en werkt in situaties tijdens het leven. Bijvoorbeeld wanneer u door opname in het ziekenhuis of dementie niet meer in staat bent om zelf uw belangen te behartigen. Onze notaris Jos Hofstee gaf een zeer boeiende presentatie over dit onderwerp en legde aan de hand van praktijkvoorbeelden uit dat een levenstestament een hoop leed kan besparen. Wie kent het voorbeeld van Michael Schumacher niet?

Senioradviseur bij Rabobank Westfriesland Marian Koning nam de microfoon over van Jos en vertelde uitgebreid over Rabobank Seniorenservice. Ze gaf heldere voorbeelden van situaties die het voor de aanwezigen heel herkenbaar maakten.

Na de presentaties was er gelegenheid om één-op-één vragen stellen bij de borrel. Daar werd goed gebruik van gemaakt.

Meer informatie over het levenstestament

Wilt u meer informatie over het levenstestament en of het geschikt is voor uw situatie? Download dan onze brochure of neem direct contact met ons op via 088 433 43 30 of notaris@abmaschreurs.nl.

Brochure afbeelding
Download brochure

Lees ook